De betrokken en onafhankelijke lokale partij van Ommen

De betrokken en onafhankelijke lokale partij van Ommen

Fractie (oud)

Bas van der Velde

Bas van der Velde – Fractievoorzitter

Ik doe momenteel de masterstudie technische bedrijfskunde aan de universiteit in Groningen. Naast mijn studie werk ik nog bij Rederij Peters in Ommen en ben ik erg politiek betrokken. Dit heeft er toe geleid dat ik mij heb aangesloten bij de VOV en mij actief wil inzetten voor het toekomstbestendig houden van de gemeente Ommen, waar de buurtschappen niet vergeten mogen worden. Als jongere is een toekomst in Ommen niet weggelegd als er geen betaalbare woningen beschikbaar komen naast een goed aanbod aan scholen en werk
Jelte-de-Jong

Jelte de Jong – Raadslid

Ik ben nu een paar jaar lid van de VOV. Dat bevalt mij erg goed, ik ben onderdeel van een geweldige groep mensen. De politiek heeft al jaren mijn interesse, dit komt voort uit mijn opvoeding. Twee jaar geleden ben ik afgestudeerd voor de opleiding HBO-Rechten aan Saxion in Enschede. Momenteel werk ik als analist bij een grote bank. Als inwoner van Beerzerveld, dus van het buitengebied heb ik altijd het gevoel gehad dat wij worden vergeten. De VOV wil zich inzetten voor alle inwoners in de kernen en buurtschappen. Als inwoner van het buitengebied weet ik waar behoefte aan is en daar zet ik mij voor in. De VOV zet alle inwoners in op 1.
Erik Pieters

Erik Pieters – Raadslid

Alice Hemstede

Alice Hemstede – Commissielid

Ik ben negentien jaar, daarmee de jongste kandidaat van de VOV. Via mijn werk bij Flater ben ik in aanraking gekomen met de VOV. De partij sprak mij heel erg aan omdat de VOV voor de inwoners staat. De VOV luistert en zoekt mogelijkheden om doelen waar te maken. Naast mijn werk bij Flater ben ik bezig met de VeVa-opleiding en de opleiding verpleegkunde aan Landstede in Harderwijk. Zelf ben ik een boerendochter, met mijn achtergrond wil ik mij inzetten voor de agrariërs in onze gemeente.
Gerrit van Elburg

Gerrit van Elburg – Commissielid

Voor veel Ommenaren ben ik een bekend gezicht. Sinds hele lange tijd ben ik lid van de VOV. De reden waarom ik voor de VOV heb gekozen is duidelijk. Politiek moet plaatselijk plaatsvinden. Sinds november ben ik met pensioen nadat ik 45 jaar werkzaam ben geweest als accountant bij Deurwaarderskantoor Smit. In mijn vrije tijd ben ik trouw supporter van FC Ommen en Heracles Almelo, daarnaast ben ik heel druk met mijn wedstrijdduiven. De VOV is een partij die sporten voor alle doelgroepen toegankelijk wil maken. Sporten is gezond voor lichaam en geest.